Filter for vanning

Salesprice with discount
Sales price kr299,00
Discount

Salesprice with discount
Sales price kr299,00
Discount

alla priser är inklusive moms

Filter for vanningssystem inklusive tilkobling til DN16 vannslange.

120 filter for vanning. Perfekt når du tar vann fra elv/sjø eller tønne. Forhindrer at man legger igjen munnstykkene på vanningssystemet. Kan spyles baklengs for rensing.

Dryppvanning – Micro drip

Dryppvanningsystem med trykksatt tilførselslange som kompletteres med små munnstykker/utløp som drypper over lengre tid. Dette gjør at hele systemet blir satt under trykk, og vanningen blir jevn over alle munnstykkene.

Alle systemene inneholder tilførselslange som man perforerer med et medfølgende verktøy og monterer på ulike dryppemunnstykker. Dette gjør systemet veldig fleksibelt, og du får vanningen der du trenger den.

  • Vanningssystem 1 Spray - Inneholder 14 stk. spraymunnstykker og 20 m tilførselslange. - Perfekt for deg som vil vanne for eksempel salat eller andre planter som liker mye fukt.
  • Vanningsysstem 2 Dryppespyd - Inneholder 48 stk. dryppespyd og 20 m tilførselslange. Perfekt for deg som dyrker mye i krukke, da dryppespydene monteres med en egen microslange til tilførselslangen.
  • Vanningssystem 3 Komplett - Inneholder 50 stk. dryppeknapper, 20 stk. dryppespyd, 5 stk. spraymunnstykker og 10 stk. tåkedisspredere. Disen er veldig effektiv for å kjøle ned varme drivhus og brukes ofte av gartnere for temperaturkontroll. Dessuten er det hele 50 m tilførselslange.

Kompletter systemene med timeren så har dere et sikkert automatisk vanningssystem.

dryppeknapper

Hvordan kobler jeg på Vanningssystemet?

Vi anbefaler å koble systemet direkte på vannuttaket (hageslangekranen) eller via hageslange direkte på hagekranen. Dette er fordi alle vanningssystem trenger rent vann med bra trykk. Om man heller har en dunk med vann er det en risiko for at partikler og alger tetter igjen de små vanningsmunnstykkene. Det er også en risiko for at trykket ikke er tilstrekkelig, og at systemet da vanner ujevnt.

Alle vanningssystem har 3/4 gjenget kobling og slange-tilkobling til vanlig 1/2 hageslange.

Manual - vanningVanningssystem – Manual